20150131: I no longer use this forum, follow me at Instagram istead, look for the user AA3K. Detta är inte en blogg. Bilder och text får bara användas som inspiration och som hjälp till önskad bukfettma. Hör gärna av er om ni vill ha recept eller en provsmakare. Ät, drick och var glad.

tisdag 13 mars 2012
Tager vad man haver
Ibland är det riktigt fint att bara äta vad man känner för just för stunden. Idag blev just en sådan dag. I väntan på tomatsalladen så blev det stekt sparris och någon sorts spansk skinka, korvar och en gnutta bröd. Gött. Men nu till huvudrätten. Hugg upp några tomater och lägg dom i en ugnsform. Krydda med salt, rörsocker, balsamvinäger och olivolja. Kör i ugn någon timme. Ät detta med mozzarella, basilika och ansjovisfiléer. Glöm inte att först hälla på olivolja och balsamvinäger efter smak och krydda extra med peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar