20150131: I no longer use this forum, follow me at Instagram istead, look for the user AA3K. Detta är inte en blogg. Bilder och text får bara användas som inspiration och som hjälp till önskad bukfettma. Hör gärna av er om ni vill ha recept eller en provsmakare. Ät, drick och var glad.

måndag 12 mars 2012
Kebab och efterrätt
Ytterligare en favorit från just en favorit, boken jordens mat. Denna rätt käkas även fördelaktigt i en skål eller i ett pitabröd. Man grundar med sin favoritsallad, näst en frasig råraka, hemmagjord surkål, kebabkött, rödlök, tomat och sist men inte minst så dränker man detta med en vitlöksås som får tungan att krulla sig. Svingott. Efterrätt då? Jo då slänger man upp ett gäng äppelhalvor i en form, smälter smör, honung, salt och häller detta över alla äpplen. Över detta så häller man smuldeg och bränner på i ugnen i ca 30 minuter. Detta äter man fördelaktigt med någon juste vaniljglass. Sweet.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar