Så enkelt och såå gott. Klart på 30min. Rör ihop Ricotta med äggulor, parmesan och mjöl. Krydda med salt, peppar och muskot. Knåda till en deg och skär upp i lagom bitar. Häll i allt i kokande saltat vatten. Gnocchin är klar när den lyfter till ytan. Stek chili och vitlök i olivolja och häll sedan ner tomater och basilika. Häll över gnocchin i såsen och låt puttra i någon minut. Servera direkt och häll över rikligt med parmesan.
20150131: I no longer use this forum, follow me at Instagram istead, look for the user AA3K. Detta är inte en blogg. Bilder och text får bara användas som inspiration och som hjälp till önskad bukfettma. Hör gärna av er om ni vill ha recept eller en provsmakare. Ät, drick och var glad.

söndag 8 januari 2012
Gnocchisöndag
Så enkelt och såå gott. Klart på 30min. Rör ihop Ricotta med äggulor, parmesan och mjöl. Krydda med salt, peppar och muskot. Knåda till en deg och skär upp i lagom bitar. Häll i allt i kokande saltat vatten. Gnocchin är klar när den lyfter till ytan. Stek chili och vitlök i olivolja och häll sedan ner tomater och basilika. Häll över gnocchin i såsen och låt puttra i någon minut. Servera direkt och häll över rikligt med parmesan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar